20.5 C
София
понеделник, май 20, 2024
НачалоБългарияАндрей Иванов: Срещу всеки се старая да играя на 100%

Андрей Иванов: Срещу всеки се старая да играя на 100%

Трябва да продължим по същия начин, добави центърът на Черноморец

Всеки един, който е в ротацията, помага с нещо. Както всички знаят, че Христо Захариев е един от най-добрите защитници. Той с това е известен. Шон Смит влиза с голяма енергия. При нас винаги го има този кръговрат – един се връща, друг се контузва. Докога така, не знам„, сподели центърът на Черноморец Андрей Иванов след успеха над Балкан със 70:57 във втория мач от 1/2-финалната плейофна серия в НБЛ.

„Срещу всеки се старая да играя на 100%, изпълнявам това, което искат треньорите, помагам на отбора. Нищо специално към тима на Балкан. Просто си играя играта. Говорихме си, че в първия мач не играхме с тази защита, която днес показахме. Със сигурност можем и много по-добре. Трябва да продължим по същия начин. На първо място, трябва да се възстановим и да мислим само за третия мач“, каза още баскетболистът, който остави на сметката на вицешампионите дабъл-дабъл – 12 точки и 10 борби.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани